Det var med en vis stolthed, at Louis MC grundlagde den første forretning i Søborg i foråret 2011. Selvom tiden efter finanskrisen ikke var oplagt til at etablere forretning, eksisterede troen på den enkle filosofi om, at hvis man har de rigtige produkter til en god pris, så skal man nok komme godt fra start.

Forretningskonceptet blev for alvor bekræftet i 2015, hvor efterspørgslen fra den voksende kundekreds gik udover Sjællands grænser i en sådan grad, at vi var nødt til at udvide forretningen og Louis MC-teamet med en filial i Aarhus C.

Forretningen i Aarhus C var allerede fra etableringen så velbesøgt, at manglen på plads til de mange kunder og endnu flere varer efter kort tid viste sig. Derfor flyttede den jyske filial af Louis MC i 2020 fra Aarhus C til Tilst, hvor man i dag kan opleve Jyllands største udvalg af MC-udstyr.

Den samme begrænsning af de fysiske rammer for at kunne tilbyde det bedste og største udvalg af MC-beklædning og udstyr nødvendiggjorde i 2024, at forretningen i Søborg måtte flytte til nye omgivelser i Taastrup. Her åbnede Louis MC Danmarks største MC-udstyrsbutik i februar 2024, sådan at vi med ét kunne bryste os af at have såvel Jyllands største-, Sjællands største- og nu altså også Danmarks største udvalg af MC-udstyr.

Hos Louis MC har vi konstant fokus på at optimere vores varesortiment i forhold til efterspørgsel og tendenser i markedet, ligesom vi holder et skarpt øje med hvilke geografiske lokationer efterspørgslen stammer fra. Det betyder, at vi hos Louis MC aktuelt afsøger potentielle placeringer for endnu flere Louis MC-filialer.

Det er samtidig vores ambition at skabe inspirerende og tiltalende rammer for enhver type MC-kører – nye som erfarne – sådan at erfaringer kan udveksles over en kop kaffe eller ved et af vores tilbagevendende get-together weekendarrangementer.

 

De bedste hilsner
Team Louis MC