Det var med en vis stolthed at Louis MC grundlagde den første butik i Søborg i foråret 2011. Det var svært at starte butik i disse tider, men hos Louis MC tror vi på den enkle filosofi, at hvis man har de rigtige produkter til en god pris, så skal man nok komme godt fra start. Interessen for konceptet omkring Louis MC viste sig hurtigt, og er sidenhen vokset støt blandt de danske motorcyklister. Hidtil har mange set fordelen i at indkøbe MC-beklædning i udlandet, og her spare store summer grundet det generelt høje prisniveau i Danmark. Denne besparelse har vi gjort markant nemmere at udnytte, da vi tilbyder særligt konkurrencedygtige priser herhjemme i Søborg eller Aarhus.

Hvis du står og mangler tøj i en anderledes størrelse, er vi ikke blege for at lægge kræfter i for at skaffe lige netop det du skal bruge. Vi kan også hjælpe med at få logo eller andet på tøjet. Meget tid bruger vi “ude i marken” for at snuse nogle gode tilbud op til butikken – så kig forbi når du er i området – der sker hele tiden noget hos Louis MC.

Forhåbentlig har vores hjemmeside vakt din nysgerrighed, så du har fået lyst til at besøge vores butik. Vores åbningstider er tilrettelagt således, at vi har åbent når det bredest mulige publikum har mulighed for at aflægge os besøg. En af grundene til at vi kan holde priserne nede, er at vi ikke året rundt skal lønne personale på fuld tid, så derfor har vi begrænset åbningstiderne uden for højsæsonen, så Louis MC holder åbent når du har tid.

Vi udvider hele tiden vores sortiment med MC-tøj, styrthjelme, og ting til motorcyklen. Hvis du skulle ligge inde med et godt forslag, vil vi meget gerne høre fra dig enten på e-mail eller telefon. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker.

 

Venlig hilsen Louis MC