Sådan finder du den rette størrelse MC-jakke og MC-bukser

I denne video får du gode råd til, hvordan din nye MC-jakke eller dine nye MC-bukser skal sidde, og hvordan du vælger den helt rigtige størrelse ved hjælp af simple målemetoder. Du får også tips om vigtigheden af, at tøjet giver dig fuld bevægelighed, og at tøjet også passer dig, når du sidder i kørestilling på motorcyklen.

Typer af MC-hjelme, valg af den rigtige størrelse og hvornår en MC-hjelm bør udskiftes

Vi guider dig igennem valget af MC-hjelm – skal det være en fullface-, flip-up- eller en pilothjelm? Du får også svar på, hvorfor nogle MC-hjelme er dyrere end andre, og hvad man får mere, når prisen bliver højere. I videoen kan du se, hvor meget pasformen har at sige for valget af størrelse, og samtidig hvordan du måler dig frem til den rette størrelse MC-hjelm. Vi gennemgår også MC-hjelmes nedbrydningsproces og understreger vigtigheden af, at udskifte MC-hjelmen i tide.

Intercom og hvordan det installeres i MC-hjelmen

Se hvor nemt det er at installere intercom/samtaleanlæg i MC-hjelmen, og bliv klogere på de mange varianter af intercomsystemer, når vi i denne video guider dig igennem forskellene mellem Bluetooth og MESH, og forklarer årsagen til at nogle intercomsystemer er væsentligt dyrere end andre.

Typer af MC-jakker – fordele og ulemper

Find svar på hvilken type MC-jakke, der er den rigtige til dig – læder, tekstil eller måske en kevlartrøje? I videoen kommer vi rundt om fordele og ulemper ved de forskellige MC-jakker, og giver tips til hvordan du finder en MC-jakke, der opfylder dine krav og behov i forhold til vandtæthed, beskyttelsesniveau og praktikalitet.

Typer af MC-bukser – fordele og ulemper

Gode råd behøver ikke være dyre eller koste noget overhovedet. Se med i videoen, når vi gennemgår fordele og ulemper ved henholdsvis tekstil- læder og kevlarbukser, og når vi samtidig kommer med tips til hvad du bør være særligt opmærksom på, når du skal vælge nye MC-bukser. Har du behov for, at der står Goretex på bukserne, og hvordan er det med vedligeholdelse af læder? Det gør vi dig klogere på i denne video.