DANMARKS STØRSTE MC-UDSTYRSBUTIK

I foråret 2012 åbnede Louis MC i Søborg.

Siden da er både forretningen og varesortimentet vokset ad flere omgange, og senest med en udvidelse i 2017. Nogle gange overstiger ambitionsniveauet de fysiske rammer, og af samme årsag har størrelsen af vores forretning i Søborg været en begrænsning for at kunne tilbyde det bedste og største udvalg af MC-beklædning og udstyr samlet på ét sted.

Derfor flytter vi i februar 2024 vores forretning i Søborg til Roskildevej 323D, 2630 Taastrup, hvor vi åbner Danmarks største MC-udstyrsbutik, sådan at vi med ét kan bryste os af at have såvel Jyllands største-, Sjællands største- og nu altså også Danmarks største udvalg.

Størrelsen af vores nye butik i Taastrup giver mulighed for at afholde grill-arrangementer, åbent hus og særlige tilbudsevents, som mange kender det fra vores forretning i Aarhus. Samtidig er vi glade for at kunne tilbyde parkering lige ved døren og en placering få hundrede meter fra motorvejen, som gør det endnu lettere at shoppe nyt MC-udstyr.

Med flytningen til Taastrup vil vores varesortiment blive udvidet markant, herunder med et væsentligt større udvalg af universelt tilbehør, bagagebokse, tasker og meget mere.

Det er vores ambition at skabe inspirerende og tiltalende rammer for enhver type MC-kører, sådan at erfaringer kan udveksles over en kop kaffe eller ved et af vores tilbagevendende get-together weekendarrangementer.

Vi glæder os til mange flere år som din foretrukne forhandler af MC-beklædning og udstyr, og ser frem til at se dig hos Louis MC på Roskildevej 323D, 2630 Taastrup.